1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Livsgruppe

Vi mennesker har brug for hinanden. Venskaber, trygge rammer, tillid til hinanden. Et sted at mødes, og tale med andre, om alt det som rører sig i livet - på godt og ondt. Støtte og styrke hinanden! Have nogen at kontakte i ugens løb. Til samvær eller en snak pr. telefon.

I Livsgruppen er samvær i højsædet!

Vi mødes hver onsdag kl 17. i Frikirken!
Her mødes vi og laver mad sammen. Spiser og hygger et par timer.
Det koster et lille beløb til maden, som laves så billigt som muligt, men så dejligt som muligt.

Der kan forekomme arrangementer. f.eks. hjerteforeningen som kommer og underviser i førstehjælp. Eller udflugtsture. Alle ideer er velkommende. Vi finder løsninger sammen. Enten nogle stykker finder sammen om en aktivitet, eller det er hele gruppen. Intet er umuligt.

Er det svært for dig at komme afsted alene, henter vi dig gerne! Ring til Britta 22816634 eller Grethe 50475925.

Kom og vær med. Kom og berig os med dine evner og talenter, store som små.  Alle kan vi noget, sammen er vi stærke. Det giver livsglæde!

Vi glæder os til at dele dejlige timer med dig, og tag gerne en ven/veninde med. Jo flere vi er, jo bedre, og jo rigere på talenter og evner bliver gruppen.

På dejlig gensyn!

Livsgruppen!